Torenhoog

Torenhoog

muziek en theater collectief

Hoogzomer, vakantietijd! Heerlijk van alles doen wat je doorgaans niet doet, zoals bijvoorbeeld fröbelen, spelen, lanterfanten of lekker helemaal niets doen.

 

Met ‘het feest’ op camping de Wielewaal deze zomer kwam de vakantiestemming er bij Torenhoog dan ook al helemaal in. Tja, en dan gaat iedereen van de ‘band’ ook maar eens op vakantie. Echter niet saampjes met elkaar, helaas. Dat is niet omdat we niet van elkaar houden, integendeel zelfs. Wij bestaan dit jaar alweer 15 jaar! Is dat nou niet geweldig nieuws? Maar goed, dat gezegd hebbende.

 

De reden dat we niet met elkander samen knus op vakantie gaan laat zich als volgt verklaren: Naast Torenhoog hebben enkelen van onze bandleden een partner, kinderen of een huisdier of zelfs een geliefde plant die ze niet, althans niet in het geheel, willen delen met de ‘band’. En in de vakantietijd willen zij, of beter gezegd ’wij’, dan met die partner, kinderen of dat huisdier van alles doen wat je doorgaans niet doet zoals bijvoorbeeld fröbelen, lanterfanten of gewoonweg he-lé-maal niets doen. En een enkeling van ons weigert dit zelfs te delen met zijn partner, kind en/of dier, maar om privéredenen ga ik hier echter nu verder niet op in

 

….En dan lijkt ook voor de ‘band’ de komkommertijd te zijn aangebroken. Maar niets is minder waar, want in deze tijd gaat er meestal ook weer van alles broeden zoals de nieuwe ideeën voor een nieuw seizoen. En inmiddels zijn er ook weer enkele ruwe parels (mooie liedjes) in de ether terecht gekomen die onze aandacht nodig behoeven.

En zo zullen wij over een enige weken weer onze muzikale ontmoetingen en creatieve ideeën in de oefenruimte, en wellicht ook weer snel in de studio delen.

 

Een Muzikale groet,

 

Torenhoog

 

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email